• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

FAQ

FAQ

Als je ingelogd bent, dan kun je direct met alle cursussen op de academy starten. Ga naar de desbetreffende cursuspagina en klik op “start cursus” om aan de slag te gaan.

Er is op dit moment geen meer complete en up -to -date cursus over professional organizing op de markt. Een cursus waarin je ook nog een compleet overzicht aan organizers voor íedere ruimte krijgt (en in iedere categorie) en dit nog gecombineerd met een compleet bedrijfstechnisch gedeelte, uitleg over alle soorten klanten, wat te doen op locatie en zó veel meer. Dit bespaart jou enorm veel tijd en stress, zodat je je volledig kunt richten op het organizen op zich. Ook is er geen completere bron van informatie, over organizen in Nederland, dan onze reader met meer dan 180 pagina’s aan informatie. Ook hoef je voor deze cursus niet op vaste tijden ergens te zijn en is hij voor altijd (en overal) beschikbaar waardoor je het echt in je eigen tijd én op jouw tempo kan volgen. Bekijk óf lees gewoon wat jij nodig hebt. Alle soorten organizers staan voor je vermeld (inclusief foto’s én winkels) en dit ook nog in álle stijlen en in allerlei soorten prijsklassen. Daarnaast wordt de cursus gegeven door Krystel, zij heeft onwijs veel ervaring in het vak en ze heeft daarnaast een achtergrond als docent; lesgeven is een vak apart en kan snel saai en langdradig worden, hier niet! Ook zijn er heel veel cursussen die maar een aantal dagen duren en dit is gewoonweg te kort om organizen goed te leren! Als laatste hoef je niet op vaste tijden ergens fysiek aanwezig te zijn waardoor je extra veel vrijheid hebt op het gebied van het indelen van jouw tijd en jouw leerproces.

Nee, de cursus bevat zoveel informatie, zowel online als in de reader, dat je zéker klaar bent voor ieder organizingproject. Ook is een afstudeeropdracht vaak een momentopname die niet altijd iets zegt over jouw kwaliteiten als organizer.

Nee, er zijn verdiepingsopdrachten maar deze zijn niet verplicht. Dit is puur om je te helpen verder na te denken over je toekomst en je motivatie. Ook helpen deze opdrachten je een routine aan te leren. Mocht jij denken, ik heb dit niet nodig, ook prima. Het is op jouw manier en in jouw tempo.

Nee, de cursus helpt je stap voor stap op weg naar een carrière. Ook als je dit alleen maar voor jezelf wilt leren en nog niet zeker weet of je dit écht professioneel wil gaan doen dan is dit een ultieme start die je meteen een duidelijk beeld geeft van het vak.

Als je ingelogd bent na je betaling dan kun je direct met de cursus op de Academy starten. Ga naar de  cursuspagina en klik op “start cursus” om aan de slag te gaan.  Je kunt elke gewenste les apart bekijken op je PC, laptop, smartphone of tablet. Zelf printen kan uiteraard ook. Ook kun je 24 uur per dag inloggen op onze digitale leeromgeving om de gewenste lessen direct te bekijken. Je hebt dus altijd en overal toegang tot je cursusmateriaal, zowel online als in de reader.
Verder heb  je de mogelijkheid om in contact te komen met de eigenaresse van ByKoko voor een 1 op 1 coaching sessie; waardoor je, mocht je nog specifieke hulpvragen hebben, altijd kan worden geholpen.

Zeker, wij spreken over een reader, maar dit is een boekwerk van meer dan 180 pagina’s met alle informatie die u nodig hebt.

Nee, de opleiding is voor iedereen te volgen.

Dit kan zeker! Omdat de cursus voor altijd beschikbaar is na het aanschaffen, kun je je eigen tempo aanhouden. De online lessen kun je zo vaak bekijken als je wilt en je kunt bekijken of lezen wat jij nodig hebt. Misschien heb je bepaalde gedeeltes van de cursus pas later in je carrière nodig en ga je deze onderwerpen dan pas bestuderen. Het is dus niet zo dat je iedere pagina verplicht van voor naar achter moet hebben gelezen.

Ja, de lessen zijn voor altijd beschikbaar. Je kunt ze zo vaak bekijken als je wilt. Je kunt ze ook afzonderlijk van elkaar bekijken. Ook de reader heb je natuurlijk altijd tot je beschikking, zowel digitaal als op schrift (mocht je het uit willen printen). 

De gehele cursus is na het aanschaffen voor altijd beschikbaar.

Na het afronden van de cursus ontvang je meteen online én in je email een certificaat wat aangeeft dat je de cursus succesvol  hebt afgerond. Je hebt de cursus afgerond als je de lessen online hebt bekeken. Er is geen huiswerk of afstudeeropdracht omdat organizen echt persoonlijk is. Wel zijn er verdiepingsopdrachten maar deze zijn niet verplicht. De reader bevat meer dan 180 pagina’s aan info, deze is voor jouzelf en deze kun je net zo grondig doornemen als voor jou handig of van toepassing is.

Neem contact met ons op via info@by-koko.nl zodat we dit voor je op kunnen lossen. Je kunt ook het contactformulier invullen met je vraag en informatie.

De complete inhoud van de cursus kun je vinden op de homepagina.

Je kunt de reader downloaden bij les 1. Onder de video van deze les staat een link waar je het document kunt downloaden óf je kunt het openen in je browser.

Klik op jouw naam rechts bovenin. Klik vervolgens op het tabje instellingen. Hier kun je jouw wachtwoord veranderen

Nee, bij een cursus is gespreide betaling helaas niet mogelijk.

De prijzen zijn inclusief 21% btw. Deze zijn ook weer aftrekbaar voor de belastingdienst, op diverse manieren. Kijk hiervoor bij de vraag; ‘zijn de kosten voor de cursus aftrekbaar’.  

Heb je misschien nu al een organizing bedrijf en wil je door middel van de cursus nóg professioneler worden? In dit geval zijn de  scholingskosten aftrekbaar. Niet alleen het cursusbedrag is aftrekbaar, maar ook de andere hiermee verbonden kosten zoals het cursusmateriaal en eventueel verplaatsingskosten. Kosten voor opleidingen die je volgt met het oog op een carrière switch zijn ook aftrekbaar. Als je de cursus volgt, kun je de kosten in je aangifte inkomstenbelasting of als bedrijfskosten aftrekken. Ook al heb je nu nog geen bedrijf en wil je dit waarschijnlijk in de toekomst wél opzetten? Ook dan kun je de kosten nog indienen bij de belastingdienst. 

Onze opleiding is qua prijs vergelijkbaar met de paar andere opleidingen op de markt. De meeste opleidingen zijn zelfs duurder. Wij leveren veel meer informatie aan en zijn eigenlijk twee opleidingen in één. Zowel het gedeelte van professional organizing als een compleet bedrijfstechnisch gedeelte. Daarnaast bevat de opleiding een reader / boek, zoveel info krijg je bij geen een andere opleiding. Als je al deze informatie zelf moet gaan opzoeken dan ben je jaren kwijt en dit kost je sowieso  meer geld en stress. Daarnaast gaat alles zelf uitzoeken gepaard met vallen en opstaan terwijl je hier alle handvatten krijgt. Al het geld waard dus. Daarnaast is €216,77,- van het bedrag btw (21%). Dit kun je vrijwel altijd verrekenen met de belastingdienst. Vaak kun je ook het complete bedrag declareren. Kijk hiervoor bij de vraag; ‘zijn de kosten aftrekbaar’. 

Ja, na de bestelling bij ByKoko Academy krijg je direct van ons een factuur toegestuurd. Dit geldt voor alle betaalopties. Mocht je een dag na je bestelling nog steeds geen factuur van ons hebben ontvangen, kijk dan eerst even in de SPAM box van je mail. Mocht je de factuur ook dan niet in je SPAM box hebben ontvangen, neem dan direct contact met ons op via info@by-koko.nl zodat we dit voor je op kunnen lossen. Je kunt ook het contactformulier invullen met je vraag en informatie.

Dat kan zeker, houd er wel rekening mee dat betaling uitsluitend mogelijk is via iDEAL of creditcard. 

De cursus is toegankelijk via internet dus je kunt de cursus overal volgen waar je internet hebt. 

Het verzamelen of exploiteren van jouw data hoort niet bij onze doelstelling. Daarom hebben we een heldere privacy policy opgesteld. Als je toch nog vragen hebt, kun je altijd een mailtje sturen naar info@by-koko.nl

Jazeker! Alle video’s die op onze site staan zijn opgenomen in hoge kwaliteit. Kijk even bij de videospeler of die op de hoogste kwaliteit staat, of dat je internetverbinding goed is. Zie je niet de optie om van kwaliteit te wisselen? Dan kan dat aan je browser liggen. Sommige browsers (zoals Safari) blokkeren deze mogelijkheid, ons advies is daarom om de video’s via Chrome of Firefox te bekijken.

ByKoko Academy is een product van ByKoko Professional Organizing. Wilgenstraat 16, 5461 EA Veghel, e-mail: info@by-koko.nl KVK-nummer: 71547738

Als je vraag gaat over de cursus op zich dan kun je deze altijd stellen via info@by-koko.nl. Mocht de vraag inhoudelijk over de cursus gaan, dus over de lesstof, dan kun je altijd een één op één coaching sessie boeken waarin je alle vragen kunt stellen die je eventueel nog hebt. Dit kan variëren van hulp bij een organizingproject tot extra uitleg over de lesstof. Whatever you’ll need, wij kunnen je helpen.

ByKoko

Kom je er niet uit of heb je behoefte aan een 1 op 1 coachingsessie?

Neem contact met ons op via onderstaande link

ByKoko
© 2024 ByKoko Professional Organizing